Levehuse beskæftiger sig med projektering, opførelse og salg af boliger, samt udstykning af storparceller.

Levehuse er en lokalforankret virksomhed med base i Silkeborg, i Midtjylland og Østjylland. Levehuse startede op midt i en af de værste finansielle kriser i dette århundrede.

Levehuse startede som et traditionelt typehus koncept med byggeri af arkitekttegnede huse, villaer og typehuse, men vi fandt hurtigt vores styrke indenfor egne grundudstykninger med projektsalg af enfamilieboliger og dobbelthuse. Dette koncept er det bærende element i dag, og vi har derfor stor erfaring med projektsalg af huse til private på mindre grunde. Vi har dog bevaret et af de vigtigste elementer fra byggeriet af arkitekttegnede huse og villaer, således det stadig er muligt for jer som kommende husejer, at sætte jeres helt eget personlige præg på huset, da der er en meget høj grad af medbestemmelse på husets indretning, inventar og interiør.

Det er en stor beslutning at købe og bygge nyt hus, og der er mange ting der skal overvejes. Derfor er vi meget omhyggelige med at hjælpe vores kunder igennem alle boligkøbets faser. Levehuse varetager alt fra idé og projektudvikling til færdigt byggeri, og vi har altid vores kunder i fokus. Valgfrihed er et nøgleord hos Levehuse, vi bygger jeres boligdrømme, og vi stopper ikke ved ’godt nok’.

Midtjylland og Østjylland
Levehuse bygger som sagt primært nye enfamiliehuse, rækkehuse og dobbelthuse på vores egne grunde. Vores primære forretningsområde ligger i dag i Silkeborg og omegn, men vi har også projekter placeret i andre dele af Jylland, så som Randers, Børkop, Herskind, Skovby og Ry samt enkelte projekter i Århus området.

Poul Larsens Vej 10a
8600 Silkeborg
Lars: Telefon: +45 40 45 58 68
Martin: Telefon: +45 42 26 18 42

Gaardhavehus_nyt_1-plans_hus_dobbelthusGårdhavehus, dobbelthus
Hyggelig_stue_skraa_loftHyggelig stue med skråt loft