Går du med tanker om at bygge nyt hus? Og overvejer du, hvad det vil koste? Så er du landet det rigtige sted.

Det er nemlig i mange tilfælde billigere at bygge nyt fremfor at købe et gammelt hus, simpelthen fordi de eksisterende huse på markedet tit kræver renovering og energioptimering. Prisen på et nyt hus vil ofte være lavere, hvis du sammenligner med et eksisterende, ældre hus som fx skal have nyt køkken, bygges lidt om og isoleres, før det er som du ønsker.

Mange glemmer eller undervurderer, hvad det kræver og koster at renovere et ældre hus. Når du overvejer prisen for at bygge nyt hus ift. at købe, så tænk også på, at du med et nyt hus ikke skal tænke på renovering og vedligehold de første mange år, og at du i et nyt hus vil få et sundere indeklima.

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Hos Levehuse kan du få en helt nøjagtig pris for, hvad det koster at bygge hus – oven i købet inkl. byggegrund, som for mange nybyggere er lidt af en joker. Under vores aktuelle projekter kan du se priser på helt konkrete huse på helt konkrete byggegrunde.

Det betyder, at du helt fra begyndelsen kender den endelige pris på dit hus – i modsætning til et ældre hus, hvor du skal påregne renovering. Du har heller ingen usikkerhed i forhold til at få valg af grund og hus til at passe sammen – kan det lade sig gøre, og kommer det til at koste ekstra at få bygget det ønskede hus på den ønskede grund. Hos Levehuse slipper du for den usikkerhed. Vi har designet huset efter grunden, og din pris er alt inkl.: grund, byggemodning, anlæg af vej, hus og – i mange tilfælde – carport.

Et typehus fra Levehuse kommer med nogle standard løsninger, inventar og materialer og har derfor en standard pris. Hvis disse ikke passer ind i dit drømmehus, har du mulighed for at tilvælge nogle andre løsninger, hvilket naturligvis påvirker prisen.

Det kunne være at du har nogle specifikke præferencer indenfor hårde hvidevarer til køkken, bad og bryggers, eller at du ønsker dig en helt bestemt bordplade. Alt dette er tilvalg, som vil påvirke prisen på dit hus. Tilvalgsmulighederne er forskellige fra hus til hus – eksempler på tilvalg kunne være væghængte toiletter, gipslofter eller overdækket terrasse. Alle tilvalgene tillægges prisen på huset. Levehuse hjælper gerne med rådgivning ifm. dine valg – og du får altid en fast pris på, hvad tilvalget kommer til at koste dig.

Vi hjælper gerne

Vi tager gerne en snak med jer omkring jeres boligdrømme, og de projekter vi tilbyder. Vi hjælper også gerne med at opstille budgetter på baggrund af vores egne projekthuse til brug i jeres jagt på boligdrømmen, så I ved hvad prisen på et nyt hus kan være.

Kontakt os – og hør nærmere.
Gaardhavehus_nyt_1-plans_hus_dobbelthusDer er altid en standard pris
Hyggelig_stue_skraa_loftTillægspris for f.eks. gipslofter