Kvalitet, funktionalitet og

– ro i en travl hverdag

Disse eksklusive huse i Ådalsparken er udført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla
er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her, har fået nogle friske detaljer der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk.

Husene opføres tæt på naturen og i et bolig område med grønne rekreative områder. Her er der plads til fællesskabet, hvor man både kan nyde naturen og den tætte forbindelse til Harlev by, og går yuren til Århus er der bybuslinjer tæt på.

Funkishuse er netop ofte kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde. Det ses også i husene på Ådalsparken i form af både gode rummelige stuer eller køkken/alrum med store vinduespartier der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til udearealerne, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet. Indretningen er enkel og ren hvor vi har en kombineret eller delvist adskilt stue, køkken/alrum, mulighed for forældre afdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport samt et mindre redskabsrum. Kvalitet, funktionalitet og livs- kvalitet hænger tæt sammen i husene på Ådalsparken.

Boligerne opføres i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en sandfarvede / grå toner og med tilbagetrukket felter der bryder stenfladerne, denne kombination står godt til de sorte træ/ alu. vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør