Gaardhavehus i 1-plans, husdobbelthus

Pippisvej, – sidevej til Brunbakkevej

Gårdhavehuse i 1-plan, Dobbelthuse

Levehuse opføre nu 10 dobbelthuse i naturskønne omgivelser, i en ny udstykning i Buskelund, med masser af muligheder for den aktive familie.

Disse eksklusive gårdhavehuse på Brunbakkevej er udført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar, geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret asymmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er udført uden pynt, gesimser eller lignende.

Levehuse bygger i Silkeborg

Din nye bolig i Silkeborg er bygget af Levehuse, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi har de seneste 10 år bygget arkitekttegnede huse i høj kvalitet på attraktive udstykninger i Silkeborg og en række andre jyske byer. Vi er en lokalforankret Silkeborg-virksomhed, og hos os køber du tryghed. En aftale er en aftale, indflytningsdatoen ligger fast, og det fulde beløb for huset betaler du først ved indflytning.

Levehuse bygger boligdrømme op fra bunden, og vi stopper ikke ved ’godt nok’. Vi varetager alt fra idé og projektudvikling til færdigt byggeri, og vi har altid vores kunder i fokus. Derfor er stor valgfrihed et nøgleord for Levehuse. Vi ønsker at bygge dit drømmehus, og vi glæder os til at præsentere dig for Brunbakkevej.