EMILSVEJ V. ØSTERBORDINGVEJ 8A

Området ligger tæt på byens skoler og indkøbsmuligheder, og har gode tilkørselsmuligheder til den nye motorvej til Århus og Herning.

Ny udstykning ved Buskelund lige i udkanten af Silkeborg.

Området ligger i og ved et kuperet terræn, hvor der er mulighed for nogle flotte boliger med udsigt over landskabet på de tre grunde. Endvidere vil alle grunde være placeret rundt om et større, fredet grønt fællesområde, der giver lys og luft i nærmiljøet. 

Du er dog stadig kun få øjeblikke fra Silkeborgs levende kultur og byliv. Emilsvej er beliggende tæt på dejligt grønt område og med kort afstand til skole, børnepasning, indkøb og fritidsaktiviteter.

Omkring Astrid Lindgrens Kvarteret, er der planlagt flere udstykninger, og inden for få år vil der være etableret et fuldt udbygget boligområde og Astrid Lindgrens Alle vil blive en busgade med bybusforbindelse til centrum.

Der anlægges gode stisystemer med tunnel under de større veje, så du og din familie kommer helt tæt på naturen og samtidig kan færdes sikkert rundt i området. Der er let adgang til de nærliggende skoler, som er Buskelundskolen og  Balleskolen.

Både i bil, på cykel og med offentlig transport har du let adgang til bycentrum og andre indkøbsmuligheder. Som beboer i dette område kommer I også til at nyde godt af den nye motorvej, helt uden at opleve gener fra den. Nærmeste tilkørsel vil være inden for få kilometers afstand, og herfra er der under en halv times transport til Aarhus og Herning.

Udstykningen er omfattet af Lokalplan 12-015 Silkeborg Kommune.

Se lokalplanen her

Placering på Google Maps