Gårdhavehus:

Gårdhavehuset er en populær model med den praktiske indretning og de rene linjer, hvor lyset og den ekstra loftshøjde på 260 cm skaber luft og rummelighed i huset. Gårdhaven indbyder til fællesskab og privatliv, som er kendetegnet for denne husmodel. Her skabes fra indflytning et helt unik rum, som er ugenert fra naboer, og hvor der er en velfungerende overgang mellem inde og udearealer. Gårdhavehuset udbydes både som sammenbygget og som fritliggende bolig.

Længehus:

Længehuset er en populær klassiker inden for moderne husbyggeri. Kendetegnet er den rektangulære form uden knaster, knæk og vinkler, hvilket danner et rent og enkelt udtryk. Her får man udnyttet alle kvadratmeterne optimalt såvel ude som inde. Formen gør hustypen nem at placere på de fleste grunde.

Funkishus:

 Funkis kommer fra ordet funktionalisme. Et funkishus er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Facaderne er helt skarpe uden pynt og gesimser og samme med det vandrette tag giver det huset et minimalisk og arkitektonisk look.

Punkthus:

Punkthuset er en kombination af den praktiske indretning i funkishuset og den ydre arkitektur fra længehuset. Et hus uden spildplads, hvor hver m2 er udnyttet til perfektion. Alle punkthusene er fritliggende.

Retrohus:

Vores helt nye retrohus er et lækkert stilfuldt hus, hvor vores arkitekt har tænkt tilbage og anvendt de flotte arkitektoniske linjer fra 70èrne og forvandlet dem til et yderst moderne look. Her er lagt vægt på at skabe et ugenert uderum med en muret læmur samt et lukket terrasseområde i haven afskærmet af et lækkert læhegn udført i træ i den flotte lodrette 70’er-stil.