EN AF DE SIDSTE BOLIGER PÅ GUBSØHØJEN

130 kvm pris 2.749.000 kr. inkl. grund

Lækkert indflytningsklart hus på Gubsøhøjen 4.

Lækkert Funkishus med overdækket indgang, som er under opførelse nu og vil stå klart til indflytning d. 28.02.2021. Det dejlige hus er på 130 m2 – hvor hvert m2 er udnyttet fuldt ud. Du får en dejlig stor og lys stue, et køkken/alrum samt en forældre afdeling med eget bad samt en børne/gæste afdeling med 2 gode værelser også med eget bad. I boligen er der valgt ekstra spot samt en udvendig spotpakke med bevægelsessensor.

Hvis du køber boligen inden d. 26. oktober vil der være mulighed for at vælge inventar både i køkken og bad. Der er sat 35.000 af til ekstra tilvalg til køkken og bad, samt så er der sat 15.000 ekstra af til ekstra tilkøb af VVS og 5.000 ekstra til El. Det der er valgt på nuværende tidspunkt, er et lækkert grebsfrit hvidt køkken, sort bordplade og vask samt sort armatur, som passer perfekt ind i tidens trend. I Køkkenet er der ydermere valgt sorte hårde hvidevarer, som passer perfekt ind i det stilede rene køkken. I badet er der valgt hvide grebsfri elementer med nedsænket vask med sort armatur samt grå fliser. I det dejlige bad er der også tilføjet rainshower, om vækker dig blidt om morgenen.

Den dejlige bolig opføres med et genindvindingsanlæg, som sikrer et godt indeklima. Anlægget genvinder varmen i huset, samtidig med at luften kontinuerligt skiftes og renses i hele huset. Dit nye hus er primært orienteret mod havesiden, hvor facaden åbner sig med glaspartier og terrassedøre og lukker lyset ind i hjemmet.

Til boligen hører en carport samt et redskabsrum med støbt gulv.

Kunne dette være dit nye hjem, så kontakt Pernille på +45 93 63 06 03