6 FUNKISHUSE I NY UDSTYKNING – SOLGT

120-140 kvm fra 2.495.000 kr. inkl. grund

Disse eksklusive huse på Hjortespringet er udført i det, der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her har fået nogle fine detaljer, der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk. Husene opføres tæt på naturen og med plads til fællesskabet.

Indretningen er enkel, hvor vi ligger vægt på at boligerne er indretningsvenlige. Alle huse har en dejlig opholdsafdeling med et kombineret køkken/alrum og stue i et, hvor der er udsigt til mindre sø og skønt grønt areal. Soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport med overdækket gennemgangsparti til haven. Derudover er der et redskabsrum i sammenhæng med carport beklædt med sort træ på klink.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Hjortespringet. Boligerne opføres i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en gul-brun nuance med et tonet felt. Denne kombination står godt til de sorte træ/alu.-vinduer og døre og den sorte træbeklædning.