Virklund – hjortespringet

Området er omkranset af skøn natur.

Denne udstykning er en del af en ny udstykning, hvor der udstykkes i alt 91 grunde. Grundene er opdelt i etaper, hvor 40 grunde allerede er bebygget. Et område, hvor der kan opleves varieret og spændende byggerier.

Hjortespringet er en del af en nyere udstykning i Virklund. Udstykningen ligger 5 km syd for Silkeborg. Området ligger dejligt naturskønt tæt på skoven og de forskellige søer omkring Virklund. Her er der ro og højt til himlen og samtidig kun få øjeblikke fra Silkeborgs levende kultur og byliv. Til området hører en række daginstitutioner såsom Virklund Skole, som er en større skole med ca. 500 elever og klassetrin til og med 9. klasse. Der er SFO og juniorklub tilknyttet skolen. Derudover er der to børnehaver, hvoraf den ene også har vuggestue.

Virklund By

Virklund er dejligt beliggende 5 km syd for Silkeborg, byen er omkranset af skøn natur i form af Silkeborgskovene og dejlige badesøer som Almind Sø.

I Virklund kan man finde to supermarkeder, en frisør, et pizzeria, en restaurant og flere andre butikker. I den nordlige del af byen er der et erhvervsområde, hvor man blandt andet kan finde adskillige bilforhandlere, møbelforretninger, danseskole, byens bryggeri m.fl.

Fritidsaktiviteter

Virklund har to sportshaller og adskillige boldbaner, som bruges af både skolen og boldklubben. Boldklubben arrangerer aktiviteter indenfor fodbold, håndbold, gymnastik, badminton og tennis. Den ene hal er en del af Virklund Fritidscenter, som også huser selskabslokaler og et fitnesscenter.

AFSTAND: MINUTTER:
Silkeborg midtby 5 min.
Herning 35 min.
Skanderborg 28 min.
Aarhus 42 min.
Randers 55 min.
Horsens 39 min.