15 FUNKISHUSE I ERIKSBORG-PARKEN

Disse eksklusive huse på Safranvej er udført i det, der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her har fået nogle friske detaljer, der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk.

Plads til fællesskab

Husene opføres tæt på naturen og med plads til fællesskabet. Funkishushuse er kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde i form af både gode rummelige stuer eller køkken/alrum med store vinduespartier, der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til udearealerne, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet.

Indretningen er enkel med en kombineret eller delvist adskilt stue, køkken/alrum, mulighed for soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport, der kan integreres med en gårdhavemur. Derudover er der et mindre redskabsrum.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Safranvej. Boligerne opføres i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en gul-brun nuance med et tonet felt. Denne kombination står godt til de sorte træ/alu.-vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

OBS: Se også vores gårdhavehuse på Safranvej – der er 3 tilbage