GOD PLADS UDE OG INDE

Ro i en travl hverdag

Efter en travl dag er det en fornøjelse at træde ind i entréen – velvidende, at man er kommet hjem til en bolig, der ikke stiller krav til vedligeholdelse. Funktionaliteten er i top og den rene skandinaviske stil er tydelig både i indretning såvel som på overflader, hvor glatte skarpe vægge, flotte glatte døre og rene linjer giver en behagelig ro.

Der er et funktionelt flow i planløsnin­gerne, hvor man direkte fra entréen har adgang til det kombi­nerede køkken-alrum og stue. Her strømmer lyset ind fra de store vin­duespartier, og der er tæt forbin­delse til haven.

Køkkenet og hårde hvidevarer er i den kendte kvalitet fra Svane Køkkenet. Alle planløsningerne i gårdhavehusene har to badeværelser, soveværelse og to-tre værelser/kontor, så der er god plads til hele familien og gæster.

Du kan fra starten være med til at sætte dit eget præg på boligens indretning, og du kan selv vælge inventar, gulve, fliser, klinker. Samtidig er der flere muligheder for tilvalg i selve byggeriet. Du får hjælp og vejledning af Levehuse og vores samarbejdspartner Svane Køkkenet i Silkeborg til at vælge det helt rigtige til dig og din familie.