Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse på Safranvej frem.

Book din fremvisning direkte hos Pernille på 70 87 86 94 eller mail pbl@levehuse.dk

Naturen helt tæt på…

På Gudenåskrænten udbyder vi 1 plan og 2 plans Funkishuse, hvorfra den skønne natur kan nydes hver dag. Boligerne bygges med fokus på at skabe rene linjer, som står i en smuk kontrast til naturen. Boligerne har forskellige størrelser med hver deres indretning og layout. Der er taget højde for lysindfald, udsigt og naturen.

Selve plantegningen er fastsat på forhånd, men I kan sætte jeres personlige præg på boligerne. I har mulighed for selv at vælge jeres inventar til køkken, bad og bryggers samt lofter, klinker/trægulve, el- og vvs-artikler.

Boligerne opføres i lækre materialer som er tidløse og elegante bl.a. kan nævnes at alle mursten leveres fra Randers Tegl. For at skabe fællesskab, ro og en fælles harmoni har vi valgt, at alle boliger opføres i samme mursten i serien Prima. Det er en blødstrøgne mursten, der har gennemgået en varieret forædlingsproces. Hver enkelt sten har sit eget spændende udtryk. For at bryde Funkishusets stramme linjer op, har vi valgt at anvende recesmurværk, som er spændende murværksdetaljer med tilbage eller fremtrukket sten, hvilket giver et grafisk spændende look til husets facade. Begge boligtyper er på facadesiden udstyret med endnu en smuk detalje i form af en stilfuld vindues relief i zink som fremhæver den stilrene og moderne arkitektur.