Ønsker I at bo i et fantastisk område i den smukkeste natur, så er Gudenåskrænten uden tvivl noget for jer.

Foreningsliv Der er et rigt foreningsliv i området. Gødvad Gymnastik & Idrætsforening (GIF) har aktiviteter til alle aldersgrupper og aktivitetsniveauer. Der er bl.a. badminton, fodbold, gymnastik, håndbold samt fitness lokaler.

Indkøb I området er der en Rema 1000 og på Nørreskov Bakke findes flere indkøbsmuligheder. Der er kun 5 km ind til centrum, dvs. I når bymidten af Silkeborg inden for kort tid, om I er i bil, på cykel, eller er med offentlig transport. Her venter jer et væld af hyggelige butikker, restauranter og cafeer.

Naturen Områdets storslåede natur med kuperet terræn ved den smukke Gudenå findes med mange sti-
systemer, der fører jer ned mod vandet.

I kan cykle ned til midtbyen langs vandet.  Skal det gå lidt hurtigere er der også større asfalterede stier, som tager jer sikkert ned i byen.

Skoler & pasningsmuligheder I området finder du flere gode skoler bl.a. Dybkærskolen og Gødvadskolen. Den store hovednerve Oslovej, skal dog ikke krydses for at nå Dybkærkolen, da der er en tunnel, som leder børnene sikkert væk fra vejen. Dybkærskolen bygges nu om – temaet bliver, at det er “in” at være ude, hvor hver etage af skolen vil indeholde uderum til undervisningen med fokus på udelæring og udeliv. Skolen skal opføres på et areal, der er beliggende ved siden af den eksisterende skole på Arendalsvej dermed får området en helt ny skole med de nyeste faciliteter. Der er endvidere igangsat et halbyggeri, som indeholder multihus og gymnastiksale, der ligger i forlængelse af en eksisterende idrætshal. Byggeriet forventes i igangsat primo 2021 og skulle senest stå færdigt primo 2023.

Derudover ligger Silkeborg gymnasium og ungdomsskole kun et stenkast væk fra Gudenåskrænten.

Til de lidt mindre børn findes der flere børnehaver i området f.eks. “Tumlehøjen”, “Skovbuen” og “Småland”.

Motorvej Nærmeste tilkørsel til motorvejen vil være inden for en kilometers afstand, og herfra er der under en halv times transport til Aarhus og Herning.