Byg nyt hus tæt på by og natur

Indbydende Z-huse og længehuse på Idasvej – kun 5 tilbage! 

Idasvej er en mindre udstykning i det nye Astrid Lindgren-kvarter i det nordlige Silkeborg. Området er “Det nye Buskelund”, som ligger tæt op af det populære Buskelund med skole, daginstitutioner og masser af fritidstilbud. Der er veludbyggede stisystemer, dejlige grønne områder og gode indkøbsmuligheder. Kort afstand motorvejstilkørsel betyder, at udstykningen tidsmæssigt ligger tæt på både Århus og Herning.

HUS OG GRUND I ÉT

Husene på Idasvej udbydes som projektsalg. Det betyder, at du køber hus og grund på én gang, og Levehuse har ansvar for hele processen fra tom byggegrund til nybygget hus. Det er der masser af fordele ved – den største er, at du ikke har udlæg til byggegrund. Du betaler først for hele pakken, når du flytter ind.

NYFORTOLKNING AF POPULÆR KLASSIKER

På Idasvej tilbyder vi 20 z-huse og 4 længehuse. Med z-husene har Levehuse nyfortolket de populære og klassiske længehuse ved at lave en forskydning i huset, der giver to længer i stedet for blot én længe. Z-huset har på den måde et moderne udtryk og et gedigent villapræg over sig.

Husene er præget af den klassiske, stilrene danske arkitektur, hvor vi har kombineret et solidt og afprøvet konstruktionsprincip med arkitektonisk frihed. Dermed kan du som boligkøber vælge mellem mange forskellige planløsninger, der både giver plads til individuelle behov og den moderne families livsstil.

BYG NYT OG BO GODT PÅ IDASVEJ

Med den kompakte, forskudte planløsning er z-husene ideelle til de meget overskuelige grunde på Idasvej. Husets form giver mulighed for at etablere private rum, både foran og bagved huset, selvom der ikke er langt til naboerne. I z-husene på Idasvej er der både ude og inde godt med hyggekroge, som skaber gode leverum for dig og din familie.

Det er essentielt i et Levehus.

Læs meget mere om området, se planløsninger og find prisen på din favoritgrund på siderne i menuen til venstre.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør