ÅBENT HUS SØNDAG D. 15. SEPTEMBER KL. 14-15. VI MØDES PÅ IDASVEJ.

 

Z-HUSE

Idasvej er en ny udstykning og bliver en del af det nye Astrid Lindgren-kvarter i det nordlige Silkeborg. Den nye motorvej betyder, at udstykningen tidsmæssigt ligger tæt på både Århus og Herning.

KVALITET, FUNKTIONALITET OG LIVSKVALITET
På Idasvej tilbyder vi 20 z-huse og 4 længehuse. Med z-husene har Levehuse nyfortolket de populære og klassiske længehuse ved at lave en forskydning i huset, der giver to længer i stedet for blot én længe. Z-huset har på den måde et moderne udtryk og et gedigent villapræg over sig.
Boligerne opføres i traditionelle og gennemprøvede byggematerialer med vægt på god kvalitet og minimal. vedligeholdelse. Facaden bliver muret op i blødstrøgne sten i en lys, grå farve, som står flot til det sorte tag og den sorte træbeklædning. De sorte vinduer og døre leveres i den populære træ-alu kombination, der udvendig har en meget vejrbestandig aluminiumsprofil.
Husene er præget af den klassiske, stilrene danske arkitektur, hvor vi har kombineret et solidt og afprøvet konstruktionsprincip med arkitektonisk frihed. Dermed kan du som boligkøber vælge mellem mange forskellige planløsninger, der både giver plads til individuelle behov og den moderne families livsstil.
Med den kompakte, forskudte planløsning er z-husene ideelle til de meget overskuelige grunde på Idasvej. Husets form giver mulighed for at etablere private rum, både foran og bagved huset, selvom der ikke er langt til naboerne. I z-husene på Idasvej er der både ude og inde godt med hyggekroge, som skaber gode leverum for dig og din familie.

Det er essentielt i et Levehus.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør