Rummelig nordisk stil

Frihed til at vælge

Levehuses kerneområde er at skabe funktionelle huse på mindre grunde, hvor kvaliteten er i top, og hvor vi har fokus på at skabe gode betingelser for det rige liv i en travl hverdag. På Idasvej dominerer den rene, skandinaviske stil i indretningen med veldefinerede rum, hvor de rene linjer giver en behagelig ro.

Efter en travl dag er det en fornøjelse at træde ind i den centrale entré, hvor der er udsyn gennem huset til den lyse stue. Rundt om hjørnet ligger det praktiske bryggers, og fra entreen er der også adgang til husets værelser, der er delt op i en forældre- og børneafdeling.
Køkken/alrum og stue er placeret bagerst i huset for at skabe et lyst og uforstyrret opholdsrum, som er orienteret mod den hyggelige have. Alle planløsningerne har mulighed for to badeværelser, soveværelse og to-tre værelser/kontor, så der er god plads til hele familien og gæster.

Hos Levehuse kan I fra starten være med til at sætte jeres eget præg på boligens indretning, og I kan selv vælge inventar, gulve, fliser, klinker. Samtidig er der flere muligheder for tilvalg i selve byggeriet. Køkkenet og det øvrige inventar er i den kendte kvalitet fra Svane Køkkenet og kan sammensættes og suppleres præcist, som I ønsker. Det er jer, der definerer ønsker og behov – vi og vores samarbejds-
partnere står klar med hjælp og vejledning..