NYE RÆKKEVILLAER KLAR TIL INDFLYTNING

4 helt nye boliger – 2 er solgt – pris fra 3.345.000 kr.

Midt i det hyggelige Åbyhøj på hjørnet af Jeppe Aakjærsvej / Silkeborgvej ligger de nybyggede rækkevillaer, hvor to ud af fire allerede er solgt. Boligerne er opført som 4 sammenbyggede rækkevillaer med egen have i 2 plan og gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Til hver af boligerne er en afmærket parkeringsplads, og derudover to fælles parkeringspladser til gæster.

Skole, bibliotek, legepladser, bybusser og en række indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra hoveddøren. Til Aarhus midtby er der 4 km, som let kan klares på cykel, og samtidig er der under 10 minutter til motorvejen.

KØB NYT OG SPAR PÅ BÅDE ENERGI OG VEDLIGEHOLD

I de lækre boliger på Jeppe Aakjærs Vej er der både tid og plads til at nyde livet. I de nybyggede rækkevillaer har vi prioriteret minimal vedligehold, og i haven skal tiden kun bruges på familie og venner på den store terrasse. Med andre ord kan du budgettere med 0 kr. i vedligehold på boligen de næste mange år.

Samtidig er boligen med energimærke A2015 utrolig energivenlig, hvilket både letter samvittigheden og varmeregningen. Den månedlige udgift til varme er på kun 365 kr pr. måned ifølge ejendommens energimærke.

Interesseret? Kontakt os allerede i dag og hør mere

 

GENNEMFØRT OG STILREN ARKITEKTUR MED SPÆNDENDE DETALJER

Boligerne er tegnet af Signatur arkitekter og opført af Levehuse – hvilket begge er garanter for byggeri i højeste kvalitet.

Byggeriet er opført i unikke og eksklusive materialer med fokus på minimal vedligeholdelse. Hvor der er anvendt vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer fra Rationel, flot zink tag som giver ejendommen et lækkert look som adskiller sig for de traditionelle materialer, store flotte zinkkarnapper som sikre et godt lysindfald i de respektive boliger. Udvendigt er ejendommens facade muret op i lækre blødstrøgne facadesten med et flot farvespil fra Egernsund Tegl som giver en god harmoni til zinkkarnapperne. Indgangsarealerne er belagt med 30*30 betonsten og boligerne er adskilt med hæk.

Der er i indretningen lagt vægt på den bedst mulige udnyttelse af boligernes m2 kombineret med lækkert design. Formen giver mulighed for at etablere private rum, både foran og bagved boligen, selvom der ikke er langt til naboerne. Der er både ude og inde skønne hyggekroge, som skaber et gode leverum til den moderne børnefamilie. Dette er en af kerneværdierne i en bolig opført af Levehuse.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør