RUMMELIG NORDISK STIL

Levehuses kerneområde er at skabe funktionelle huse på mindre grunde, hvor kvaliteten er i top, og hvor vi har fokus på at skabe gode betingelser for det gode liv i en travl hverdag. På Jeppe Aakjærsvej / Silkeborgvej dominerer den rene, skandinaviske stil i indretningen med veldefinerede rum, hvor de rene linjer giver en behagelig ro.

MINIMAL VEDLIGEHOLD

Boligerne opføres i gennemprøvede byggematerialer med vægt på god kvalitet og minimal vedligeholdelse. Facaden bliver muret op i blødstrøgne sten i en lys, grå/brune farve, som står flot til det grå zinktag og den sorte træbeklædning som danner ramme for den overdækket cykelparkering og det medfølgende depotrum. De grå vinduer og døre leveres i den populære træ-alu kombination, der udvendig har en meget vejrbestandig aluminiumsprofil.

PRAKTISK INDRETNING I GOD KVALITET

Efter en travl dag er det en fornøjelse at træde ind i den centrale entre belagt med flotte lysegrå 30*60 klinker og garderobe niche til overtøjet, rundt om hjørnet er der adgang til det lækre køkken/alrum, og fra entreen er der også adgang til dejligt badeværelse belagt med samme lyse klinke som entreen. På badeværelset er der lavet plads til vaskesøjle, med vaskemaskine og tørretumbler som medfølger, en dejlig bruseniche beklædt med lækre hvide klinker, unidrain og armatur fra Hans Grohe. Lækkert hvidt skabsarrangement fra Svane med hvid nedfældet håndvask og væghængte toiletter.

Køkken/alrum er udstyret med et moderne grebsfrit hvidt køkken med hvidevarer fra Zanussi, spiseafdeling med god plads til hygge omkring spisebordet. Fra køkken/alrum er der udgang til den dejlige mindre gårdhave, hvor der er mulighed for at nyde solen. Der er lavet et depot rum under trappen, hvor der er god mulighed for opbevaring. Soveværelse med udgang til terrasse og mulighed for at lave en skabsvæg med god plads til en tøjopbevaring. Op ad den flotte trappe med trin af træ findes 1. salen som indeholder: 2 gode værelser på hver 9 m2 og den skøn stue med store vinduespartier som giver et godt lysindfald. Der er træbetonlofter fra Haradesign i hele boligen, som sikre god akustik i hele boligen og på 1. sal er lofterne ført til kip som giver en utrolig god rumfornemmelse. Der er på i alle beboelsesrum og køkken/alrum og stue flotte lyse Haro laminatplankegulve som er nemme at vedligeholde og har stor slidstyrke.

Boligerne er færdigopført og klar til indflytning 

Kontakt os i dag for en fremvisning – ring på 9363 0603