ÅBYHØJ – en hyggelig bydel

Rækkevillaerne på Jeppe Aakjærs Vej er en unik mulighed for at bo i et nyt hus midt i det veletablerede og hyggelige Åbyhøj. Bydelen vest for centrum har rødder langt tilbage, og det hyggelige bydelscentrum har bevaret sin gamle charme samtidig med at området løbende er fornyet. De hyggelige villaveje og mange stier indbyder også til gå- og løbeture i området.

Tæt på alle muligheder

Med en placering indenfor Ringvejen og kun 4 km til Aarhus midtby er du tæt på byen samtidig med, at du får luft omkring dig, højt til himlen og egen have/terrasse. Tager du cyklen og kører til venstre, kan du være i midtbyen på ca. 10 minutter og vælger du bilen og kører til højre, er du lige så hurtigt på motorvejen. Bevæger du dig afsted på gåben ligger alle Åbyhøjs tilbud og muligheder inden for rækkevidde.

Inden for en radius på 1 km finder du således både skole, børnehave, bibliotek, dagligvareforretninger og specialbutikker. Savner du et større udvalg er der under 1,5 km til indkøbscentret City Vest, der ligger lige på den anden side af Ringvejen.