Nyt spændende boligområde

Vil du være en del af et velfungerende lokalsamfund, som er i gang med en positiv udvikling? Funder en by fuld af aktive tilbud – med nøgleordene udvikling, sammenhold og bevægelse. Alt sammen krydret med den smukke natur som omkranser byen.

Funder er en by i udvikling og i den forbindelse etableres et helt nyt boligområde, som kommer til at indeholde både villaer, sammenbyggede rækkevillaer, mindre fritliggende huse, indkøbscenter og lejeboliger.

Funder emmer af aktivitet og har allerede i dag mange aktive tilbud. Her kan bl.a. nævnes den aktive idrætsforening, der har til huse i Funderhallen. Foreningen har mange aktive tilbud som bl.a. gymnastik, badminton, volleyball, håndbold og fodbold. Funder har også egen løbeklub, som inviterer til fælles træning og andre aktiviteter. Café Funder inviterer til fællesspisning hver tirsdag i klubhuset ved siden af idrætshallen. En aktivitet som har styrket fællesskabet og sammenholdet, og som giver tilflyttere mulighed for at skabe nye relationer i byen.

Funder har egen skole med 2 spor til 9. klasse, og med tilhørende SFO samt Funder børnehus til de yngste borgere. Børnehuset tilbyder både vuggestue og børnehave med særlig fokus på bevægelse og naturoplevelser. I 2019 blev den nye legeplads med mange aktiviteter,grill og bålplads overdraget til byens borgere.
En legeplads som er indrettet til at give børnefamilierne et godt mødested, og mulighed for at skabe nye venskaber med fælles oplevelser.

Du kan også gøre dine daglige indkøb i byens Rema 1000, som har alt til den daglige husholdning. Byen er omkranset af et smukt skov- og søområde bl.a. Funder Skov, Funder Krat, Bøllingsø, Langsø og Ørnsø. Her er der mulighed for gåture i naturen eller en tur på mountainbiken.