Eriksborg-parken – Løvstikkevej

– ro og højt til himlen

Eriksborg-parken er en ny udstykning ved Gødvad lige i udkanten af Silkeborg. Her er ro og højt til himlen, men alligevel er du kun få øjeblikke fra Sil- keborgs levende kultur og byliv. Eriksborg-parken er beliggende tæt på dejligt skovområde og med kort afstand til skole, børnepasning, indkøb og fri- tidsaktiviteter.

Omkring Eriksborg er der planlagt flere udstyknin- ger, og inden for få år vil der være etableret et fuldt udbygget parcelhusområde. Der bliver etableret stier rundt i området, så du og din familie kommer helt tæt på naturen og samtidig kan færdes sikkert rundt i området. Der er let adgang til de nærliggende skoler, som er Gødvadskolen og Dybkærskolen.

Både i bil, på cykel og med offentlig transport har du let adgang til bycentrum og andre indkøbs- muligheder via Nørreskov Bakke. Som beboer i Eriksborg-parken kommer du også til at nyde godt af den nye motorvej, helt uden at opleve gener fra den. Nærmeste tilkørsel vil være inden for en kilometers afstand, og herfra er der under en halv times transport til Aarhus og Herning.

Se Lokaleplan 13-016

Placering på Google Maps

Afstand: Minutter:
Silkeborg midtby 5 min.
Herning 28 min.
Skanderborg 26 min.
Aarhus 26 min.
Randers 45 min.
Horsens 44 min.