Kvalitet, funktionalitet og

– ro i en travl hverdag

Disse eksklusive gårdhavehuse på Salvievej er ud- ført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkis- villa er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar, geometrisk form. Vinduer og døre er ofte pla- ceret asymmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er udført uden pynt, gesimser eller lignende.

Gårdhavehusene er opført tæt på naturen, hvor man har et stort rekreativt område som grænser op til området. Her er der plads til fællesskabet, hvor man kan nyde naturen og den tætte forbindelse til byen. Funkishuse er netop ofte kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde. Det ses også i husene i form af både gode sydvendte stuer eller alrum, store vinduespartier der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til den overskuelige og hyggelige gårdhave, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet.

Indretningen er enkel og ren hvor vi har en stor stue, køkken/alrum, en soveværelsesafdeling med eget
badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle gårdhavehusene har desuden en carport der er ot integreret med gårdhavemuren, derudover et red- skabsrum og et cykelskur.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Salvievej. Boligerne opføres i
traditionelle gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Facaden bliver muret op i en blødstrøgen sten, med en grå nuance i en struktur og et farvespil der kommer til at stå godt til de sorte træ/alu. vinduer og døre.

Læs meget mere om Eriksborg-parken her

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør